Bespreken via Skype? Ook dat kan bij Facility Services Holland

Skype

Geen tijd om op kantoor te komen voor de bespreking van uw vraag? Bel ons via Skype! Maak een Skype-bel afspraak en u doet de bespreking achter uw eigen computer thuis.

Hoe werkt het? 

Vul het contactformulier in en geef uw voorkeur voor dag en tijdstip én uw skype naam (beschikt u niet over een skype naam, zie dan hieronder) aan. We maken de afspraken graag tussen 10.00 en 17.00 op werkdagen of op donderdag avond tussen 10.00 en 21.00 uur. Lukt het voor u niet binnen die genoemde tijden, dan overleggen we graag met u om een tijdstip te vinden dat u wel schikt. U krijgt via de email een afspraakbevestiging en wij verzoeken u op Skype om ons virtuele kantoor als contactpersoon toe te voegen.

De bespreking
Op het afgesproken moment bellen wij van ons kantoor u op Skype. U kunt daarbij zelf kiezen of u de camera bij het gesprek aan of uit zet. Heeft u nog geen Skype op uw computer geïnstalleerd? Download Skype dan hier.

Privacy
Uw gegevens worden bij ons vertrouwelijk behandeld en de skype programmatuur werkt met een beveiligde verbinding. Facility Services Holland kan echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor gegevensverzameling en eventuele opslag daarvan door de leverancier van Skype diensten.

Bespreken via Skype? Ook dat kan bij Facility Services Holland:

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.