Het bedrijf

Bij Facility Services Holland draait alles om JOU. Wij zijn een one-stop-shop Kantoorefficiency & Wonen. Facility Services Holland.nl is specialist voor uw kantoor- en thuisomgeving. Uw gemak telt, want wat is er gemakkelijker dan op één adres al uw artikelen te bestellen of gebruik te maken van onze services.

Even voorstellen

Dag in dag uit werken wij aan de uitbreiding van onze webshop, via import uit bijna alle continenten ter wereld.  Wij zijn uw specialist voor kantoorartikelen, notariaat artikelen, ontwerp, maatwerk, machines, printers, toners, inkten, verbruiksmaterialen en alle aanverwante artikelen. Indien gewenst stellen wij een persoonlijk basis artikel pakket samen zodat het bestelgemak nog meer wordt vergroot.  Op ons internet-filiaal kunt u online bestellen. Indien u nog geen vaste afnemer bent dan kunt u een klantnummer en password bij ons aanvragen. Onze vaste afnemers genieten van de scherpste prijzen. 

U kunt hierbij denken aan de volgende disciplines:


 • Computer
 • Inkt & toners
 • Machines
 • Presenteren
 • Papier
 • Kantoorartikelen
 • Opbergen
 • Schrijven
 • Facilitair
 • Wonen
 • Gepersonaliseerde geschenken

Waarom bij ons bestellen?

Wij doen ons uiterste best om een kwalitatief goed assortiment voor een mooie prijs samen te stellen. Zo heeft u als klant het beste van twee werelden!  De standaarden voor onze webshop, producten  en klantenservice liggen hoog, omdat we weten dat jij geen genoegen neemt met minder. Wij bieden pas producten aan op Facility Services Holland, als we ze zelf naar tevredenheid kunnen gebruiken. Als er alternatieven zijn die het net zo goed doen en een stuk goedkoper zijn, is dat prima. Het belangrijkste is dat het artikel waarmaakt wat het belooft:  

Gratis bezorgd binnen Europa
Levertijd gemiddeld 10 werkdagen
Klantenservice 5-dagen per week
Garantie
Bedenktijd 14 dagen
Veilig betalen
Gratis retourneren
Wij zijn 20% tot 50% goedkoper
Ontwerp uw eigen product
Laagste prijsgarantie
Offerte grote aantallen

Iets langer wachten in ruil voor 20-50 % korting: in 95% van de gevallen ontvangt u de bestelling in maximaal 15 werkdagen. In praktijk blijkt de gemiddelde verzendtijd 10 werkdagen. Uw bestelling is gemakkelijk te volgen via track en trace.

History

In 2016 gestart onder de naam Facility Services Holland, is dit succesproject 2,5 jaar later in Nederland verder gegroeid tot een one-stop-shop. Ook België, Duitsland en Frankrijk volgden snel. Momenteel verzenden we pakketjes naar heel West-Europa. In de loop der jaren heeft het team achter Facility Services Holland goede relaties opgebouwd met leveranciers o.a. in China. Voor minder doen we het niet daarom hebben we ons omringd met de beste leveranciers om de beste producten aan aan onze klanten aan te bieden. Regelmatig hebben wij overleg over de kwaliteitseisen die wij stellen aan onze producten. Wanneer producten niet (meer) voldoen aan onze criteria, kan je ervan uitgaan dat deze ook niet worden aangeboden.

Service

Waar wij naar streven? Alle Facility Services Holland-klanten gelukkig maken met mooie producten. Heb je dus een vraag over je bestelling? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag! Facility Services Holland heeft service hoog in het vaandel staan en hanteren de goedkope prijzen van een internationale webshop. Dit is een unieke positie in de detailhandel. 

Prijs en kwaliteit

Wij beheren geen grote voorraad of beschikken over een groot magazijn. Mede door deze kostenbesparing, gratis verzendkosten en aangepaste levertijden kunnen wij u een product voor een interessante prijs aanbieden. De verwachte levertijd staat op productniveau vermeld. Het is een misvatting om te denken dat alleen bekende merken goede kwaliteit bieden. In China is inmiddels zoveel vakkennis, dat ook minder bekende merken kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Alleen moet er wel gezocht worden naar deze producten. Dit doen wij graag voor jou, zodat iedereen gebruik kan maken van deze kwaliteitsvolle producten!  

Laat het ons weten en u krijgt het verschil + 5% extra als korting op uw bestelling bij ons | Facility Services Holland