Het bedrijf

Even voorstellen

Bij Facility Services Holland draait alles om JOU. Dag in dag uit werken wij aan de uitbreiding van onze webshop, via import uit bijna alle continenten ter wereld. Zo kunnen we je altijd de nieuwste gadgets en producten bieden, om mee te pronken bij vrienden, kado te geven of gewoon te bewonderen!  

Het doel van Facility Services Holland is om jou de beste producten tegen de laagste prijs te kunnen aanbieden. Ons assortiment is ontzettend divers, wat betekent dat er voor elke consument wat wils is. Wij proberen met onze webshop niemand uit te sluiten en een groot en breed publiek aan te spreken. Ook staan wij voor een goede en persoonlijk service en staat klantenbinding hoog bij ons in het vaandel. Wij nodigen je dan ook uit om bij vragen of opmerkingen vooral contact op te nemen met onze klantenservice.

Waarom bij ons bestellen?

Goede producten, maar wel voor een lage prijs? Goedkope producten worden vaak bestempeld als mindere kwaliteit dan hun duurdere tegenhangers. Maar dit hoeft zeker niet zo te zijn, Facility Services Holland bewijst dit:

Gratis bezorgd binnen Europa
Levertijd gemiddeld 10 werkdagen
Klantenservice 5-dagen per week
Garantie
Bedenktijd 14 dagen
Veilig betalen
Gratis retourneren
Wij zijn 20% tot 50% goedkoper
Ontwerp je eigen product
Laagste prijsgarantie
Offerte grote aantallen

Iets langer wachten in ruil voor 20-50 % korting: in 95% van de gevallen ontvang je de bestelling in maximaal 15 werkdagen. In praktijk blijkt de gemiddelde verzendtijd 10 werkdagen. Je bestelling is gemakkelijk te volgen via track en trace.

History

In 2016 gestart onder de naam Facility Services Holland, is dit succesproject 2,5 jaar later in Nederland verder gegroeid tot een one-stop-shop. Ook België, Duitsland en Frankrijk volgden snel. Momenteel verzenden we pakketjes naar heel West-Europa. In de loop der jaren heeft het team achter Facility Services Holland goede relaties opgebouwd met leveranciers o.a. in China. Voor minder doen we het niet daarom hebben we ons omringd met de beste leveranciers om de beste producten aan aan onze klanten aan te bieden. Regelmatig hebben wij overleg over de kwaliteitseisen die wij stellen aan onze producten. Wanneer producten niet (meer) voldoen aan onze criteria, kan je ervan uitgaan dat deze ook niet worden aangeboden.

Service

Waar wij naar streven? Alle Facility Services Holland-klanten gelukkig maken met mooie producten. Heb je dus een vraag over je bestelling? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag! Facility Services Holland heeft service hoog in het vaandel staan en hanteren de goedkope prijzen van een internationale webshop. Dit is een unieke positie in de detailhandel. Wij doen ons uiterste best om een kwalitatief goed assortiment voor een mooie prijs samen te stellen. Zo heb jij als klant het beste van twee werelden!  De standaarden voor onze webshop, producten  en klantenservice liggen hoog, omdat we weten dat jij geen genoegen neemt met minder. Wij bieden pas producten aan op Facility Services Holland, als we ze zelf naar tevredenheid kunnen gebruiken. 

Prijs en kwaliteit

Wij beheren geen grote voorraad of beschikken over een groot magazijn. Mede door deze kostenbesparing, gratis verzendkosten en aangepaste levertijden kunnen wij u een product voor een interessante prijs aanbieden. De verwachte levertijd staat op productniveau vermeld. Het is een misvatting om te denken dat alleen bekende merken goede kwaliteit bieden. In China is inmiddels zoveel vakkennis, dat ook minder bekende merken kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Alleen moet er wel gezocht worden naar deze producten. Dit doen wij graag voor jou, zodat iedereen gebruik kan maken van deze kwaliteitsvolle producten!  

Laat het ons weten en u krijgt het verschil + 5% extra als korting op uw bestelling bij ons | Facility Services Holland

 

Facility Services Holland voor bedrijven

Facility Services Holland voor consumenten

 

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.