Waarom bij ons bestellen?

Waar staan wij voor?

Wij werken met een enthousiast team van leveranciers en zakelijke contacten en met een focus op de toekomst samen met u als klant aan het succes van Facility Services Holland.

Onze kernwaarden

Gedreven om steeds betere service te leveren en alle mogelijkheden te benutten zijn er vier kernwaarden geformuleerd, welke wij binnen de organisatie dragen. Deze waarden geven een direct beeld van onze organisatie; hoe wij omgaan met elkaar, onze klanten en onze partners.

Betrouwbaar
Mensgericht
Ondernemend
Deskundig

Onze producten en diensten worden 1-op-1 bij elkaar gebracht. Wij staan 24/7 voor je klaar!

Veilige omgeving

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken. U kunt betalen via iDeal, PayPal, creditcard, via bankoverschrijving. Voor onze klanten uit België en andere landen kunt u ook betalen via Bancontact, SOFORT Banking, Bitcoin en ING Home Pay. Klik hier voor meer informatie. 

Heeft u geen e-mail ontvangen, maar verwacht u deze wel? Het kan zijn dat de e-mails van Facility Services Holland in uw ongewenste e-mail postvak of spamfilter terecht zijn gekomen.