Wat na een bestelling bij lasergraveren?

Uitleg ontwerp uw eigen product (personaliseren)

Op deze pagina wordt extra informatie verstrekt over de personalisatie mogelijkheden van uw product (dit zijn alle producten in het menu kopje “maatwerk” van de website). Bij gepersonaliseerde producten zal onderstaande formulier als voorbeeld weergegeven worden. Dit moet ingevuld worden om uw product te graveren met een tekst, naam, afbeelding of logo naar wens.

Door middel van lasergraveren kunnen de meest uiteenlopende contouren worden gegraveerd op bijna alle materialen. Het lasergraveren biedt vele voordelen ten opzichte van de traditionele graveertechnieken: hoge kwaliteit/resolutie, snel, flexibel en contactloos. Doordat de laserstraal een zeer kleine diameter heeft, biedt het de mogelijkheid heel fijne lijnen of punten op een materiaal aan te brengen.

Hierdoor kunnen ook foto’s, logo’s en teksten hoogwaardig gegraveerd worden. De afmeting wordt in overleg met u bepaald. Het is mogelijk deze daarna te wijzigen naar uw wensen en de definitieve opdracht te verstrekken voor het plaatsen. Bestellingen gaan meestal via onze website, maar neem gerust contact met ons op als u hulp nodig heeft of vragen hebt.


uw tekst naam afbeelding of logo gegraveerde batch blauw wit

Voorbeeld gegraveerd logo design


Gegraveerde logo designs worden gemaakt van twee lagen kunststof laminaat, waarvan de bovenste laag de kleur van het bord bepaalt en de onderste bepaalt de kleur van de tekst. De badges gaan lang mee en kunnen in drie verschillende vormen worden besteld (vierkant, ovaal, stop). Net als bij onze gegraveerde naambadges kun je een eigen plaatje of logo op de badge plaatsen. De tekst en de afbeelding worden daarna digitaal in kleur geprint.

Facility Services Holland - One Stop Shop Facilitair en Evenementen